My Blog...^_^

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, April 19, 2011

saya sudaa demam !!!!!!!

assalamualaikum...

uish..dah lama bebenor kan teman x update pape kat blog nh..uish..nh xleh jadik...siap ade sawang labah2 lagi  dekat sini...huhuhuu..(kecoh betol arr...)ok2...fatin skang nh ngah demam...demam ape??rindu ka??demam kura2 ka??huhuhu...salah...salah...dan salah....tengok tajuk entry pon kowg mesti x tawu kan..huhuhuhu..demam exam daaaaaaa....


demam??layan tido best nh...zzzzzzzz....


(versi utara..sila gunakan kamus utara untuk memahami dengan lebih lanjut..)
emmm...apakan daya...demam nh..ubatnya bukan tidoq....kalo tidoq...uish,alamat memg parah la jawabnya...kalo nak taw...penawaq n ubatnya adalah vitamin S...yakni STUDY ....huhuhu...mai nak habaq...nak mula study nh,ya Allah.....Tuhan saja la yang taw lagu mana...mau xnya...asai nak bukak buku ja...tiba2 rasa ngantok...asai nak mula stdy ja,tiba2 rasa lapaq...ish3....apa la nk jdi ngan cik fatin kita nh...hik3...

(ok versi utara tamat..hahaha...)

neway,ckp banyak x guna..nh nasihat la pada adik2 yang bakal amik UPSR,PMR n SPM...study la sungguh2 ye....bak kata orang tua2...genggam bara api,biar sampai jadi arang...stdy biar sungguh2...banggakan mak ngn ayah...komfirm !...muktamad !..pasti !...mak ayah sape2 pon nak tengok anak2 dowg berjaya kan....:)  ...best oooo time blaja kat sekola dulu....honestly...miss dat moment so hard...:)

alhamdulillah..berkat doa..usaha...tawakal kepadaNya...fatin dapat juga sambung belajar peringkat degree dekat USM..InsyaAllah,kalo ade rezki...nak ag sambung belaja peringkat yang lebih tinggi...gpon x rugi kan...fatin ada satu kata2 hikmat yang fatin sentiasa pegang...org yg paling disanjung tinggi bukan letaknya pada rupa paras yang cantik...bukan letaknya pada harta benda yang melimpah ruah...tapi letaknya pada ilmu yang penuh di dada....insyaAllah...harap kita semua tergolong dalam golongan orang2 yang berilmu dan sentiasa diredhaiNya....


comeynyeeeeee.....:)


ok! hehehehe.....tetibe jadi seyes kan...huhuhu..yelaa...bab2 ilmu nh bukan boleh buat main..ye x? yang baik leh kongsi same2...yang x baik,boleh dibuat teladan...x gitu?? :) ok hadirin dan hadirat sekalian...sekian saja coretan dan nukilan saya buat kali ini...hehehe...owh ye...fatin still dalam exam nh...doakan moga fatin dapat wat yang terbaik ye!! :)  pada kwn2 yang skng nh tengah amik exam jugak...all da best yaaa...chaiyok2!! let us fight till the last drop of ink! hik3...wif love...bubbye! =D


JADUAL EXAM CIK FATIN :)

19/4/11 - Teknik Berfikir

22/4/11 - Pengurusan Sistem Kesihatan

3/5/11 - Perancangan dan Pengurusan Projek

5/5/11 - Psikologi Abnormal


p/s  : 1 down...3 more to go...uish..mcm main tembak2 la plak...:p

2 comments:

Our Journey ^_^