My Blog...^_^

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, June 23, 2011

kisah si fatin budak malas...

Assalamualaikum....

hai semua pembaca-pembaca blog yg dikasihi !! harap semua sihat dan ceria2 selalu mcm cik fatin hendaknya..hehehe...dalam entri lepas,cik fatin kemain berkobar-kobar bagai nak rak,kononnya nak merajinkan diri nh untuk meng"hapdate" segala apa yang patot dlm blog...tapi apakan daya...akibat kemalasan melampau yg berkampung dalam badan, membuatkan ada saja halangan demi halangan untuk mula giat menulis mcm dulu...(giat sgt ke??..kui3...) ;p

       kalau dah mcm ni caranya cik fatin oii..bukan GIAT namanya...LIAT betulnya...;p 
(pic from Google)


skang nh..cik fatin memg sgt bz ngn kerja..sepatutnya awal bulan yg lepas,cik fatin patotnya kena wat praktikal dekat PERDA(Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang)..tapi disebabkan cik fatin dah selesa dengan tempat kerja skarang,jadi cik fatin decide untuk bincang ngn dr. untuk tukar tempat praktikal...gpun,dekat sini,cik fatin dapat kerja sambil ngumpul duit sikit...:)  

skarang..cik fatin jadi kerani dekat sebuah kedai perabut yg letaknya..brape minit je dari rumah...bos cik fatin sgt best..orgnye baik,x sombong n rajin belikan buah,makanan n mcm2 ag dekat pekerja2 die supaya kitorg x stress keje..n yess!! kami semua keje mcm satu family...best kan??:)

apepon,cik fatin x sabar sebenarnya nk masuk U balik..nak mulakan semuanya dengan semangat yang baru..n as a final student...rasa nak spend masa 1 sidang terakhir nh dengan sebaik2 nya n cipta lots of memories sebelom grad...:)

cik fatin kasi bunga nh dekat si die,time die grad ari 2... hehe....aci x kalau nak tuntut bunga lagi besar kat die pasnh time cik fatin grad?...hahaha...(wrapping bunga nh terkeluar gara2 terhimpap dekat tempat duduk belakang keta...cian die...huhuhu..)

ok,sampai di sini saja cik fatin berceloteh...got to go everyone..sebenarnya,baru lepas balik keje nh..lepas mandi je,terus "hapdate" blog..yela,cik fatin yakin yg amat..kalo x buat mcm nh,kompom blog nh lagi 4,5 bulan baru ter"hapdate" ... hehe... wokey,see u all dalam entry seterusnya..insyaAllah..take care ya,everyone..thanks 4 spending ur time to read my entry...hehe...xdela best sgt pon...tapi padanlah sebagai medium nak spend masa senggang kan? hik3...tatatititutu....bubbye..wif love...:)    


p/s : x sabar nak nengok Transformers...!! (^_^)     

Our Journey ^_^