My Blog...^_^

Daisypath Happy Birthday tickers

Saturday, May 21, 2011

sebulan sudah??

assalamualaikum....

apa habaq pembaca2 blog yg disayangi sekalian....diam x diam , bising x bising , duduk x duduk ,berdiri x berdiri ,rupa-rupanya dah lama yg amat cik fatin x update ape2 post ye...ish3... hari nh,dah cukup sebulan pon..emm...jgn kata habuk..semut,anai-anai,gajah,rimau semua pakat dah wat kampung kat sini noo..huhuhu...xpa2,insyaAllah lepas nh..cik fatin akan cuba la rajin2 kan diri ,menghapdet apa yg patot dalam blog nh ye...:)

eh? arnab pon ade...???layannnnn...:)


alhamdulillah..selesai sudah final exam untuk tahun ke-2..jadi skng nh..dah bermula laa cuti sem yg boleh dikatakan semua budak2 U pakat dok tunggu...emm....kali nh..cuti memg sgt2 lama..hampir 4 bulan..so,cik fatin nak amik kesempatan nh untuk cuba manfaatkannya sebaik2 yg mungkin..hope kwn2 yg lain pon same ye...:)  bagi kwn2 yg bakal khwin atau bakal jadi tunangan org dlm cuti sem nh...tahniah bnyak2.. semoga berbahagia hendaknya bersama pasangan...bagi sape2 yg menjempot 2,kalau ada kesempatan dan masa yang terluang,insyaAllah cik fatin pegi ye...;) (org ajak makn nasi minyak...rugi woooo kalo tolak...)


 gambar nh time kat matrik dulu..g kenduri umah member..owh sgt rindu kenangan itu..:)


tengah2 cik fatin dok tulis blog nh...tetibe dengar lagu band st12,jangan pernah berubah...seyes,sgt best + sedap dengar + lirik die memg penuh bermakna...sape2 yg x pernah dengar..kat bwh post nh nanti,cik fatin kasi lirik die...ce baca n ce dengar kalo senang2...tambah2 part korus die..perghh..meleleh air liur...x tipu!  errr...ok..yg lain betol...part meleleh 2 yg tipu...hihihihi...ok2..sampai kat cni dulu cik fatin berceloteh...ade mase t,kite story2 lagi ye...almaklumla...kalo duduk kat rumah, pukul 1 dah dikira tido lewat nh...tapi kalo kat kolej kediaman, kalo time2 cenggini masih boleh la dikira,malam masih muda kan...hik3...

orite2...ckp bnyak x guna kan..nh lirik die...baca saja tanpa muzik pon,dah mcm best,x gitu? hehe.. 2 pendapat cik fatin laa....:) orite..selamat malam semua...eh,selamat pagi semua....insyaAllah,ada kesempatan,jari jemari nh akan menulis lagi cerita demi cerita...kisah demi kisah...pengalaman demi pengalaman untuk dikongsi2 bersama ye...bubbye...wif love...:)


 nh band baru  uv13..penah dengar??x penah??rugi ar korg..best diorg nh..
cover album siap wat atas pokok lagi..mampu?? ;p  hahaha...


JANGAN PERNAH BERUBAH - ST12

biarkan waktu teruslah berputar
ku cintai kamu penuh rasa sabar
meski sakit hati ini kau tinggalkan
ku ikhlas tuk bertahan


cintaku padamu begitu besar
namun kau tak pernah bisa merasakan
malah kini kau ucapkan selamat tinggal
membuat keresahan


* kau meninggalkanku tanpa perasaan
hingga ku jatuhkan air mata
kekecewaanku sungguh tak berarah
biarkan ku harus bertahan


korus:
jangan pernah kau coba untuk berubah
tak relakan yang indah hilanglah sudah
jangan pernah kau coba untuk berubah
tak relakan yang indah hilanglah sudah.


* kau meninggalkanku tanpa perasaan
hingga ku jatuhkan air mata
kekecewaanku sungguh tak berarah
biarkan ku harus bertahan


korus:
jangan pernah kau coba untuk berubah
tak relakan yang indah hilanglah sudah
jangan pernah kau coba untuk berubah
tak relakan yang indah hilanglah sudah.



p/s : nyanyi bnyak x gune,kalau nak berubah 2..berubah jugak..yg penting hati beb..:)


1 comment:

  1. nak tawu nape?sebb aku rindu giler dowh..time kite kat matrik dulu...sob3..;(

    ReplyDelete

Our Journey ^_^