My Blog...^_^

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, February 15, 2013

bila tabir mula dibuka...:)

Assalamualaikum dan salam syg buat semua...

Pejam celik pejam celik celik pejam celik pejam..ish3...dah hampir setahun cik fatin x menulis ape2 kat sini....emmm,ari 2 ingat nk start aktif balik blogging tapi 2laa..sibuk sgt akhir2 ni..masa nak on9 kurang,jadi terpaksalah tangguhkan dulu hajat di hati...

Banyak cerita suka duka dalam setahun ni,seyes x tipu :) cik fatin dah selamat bergraduasi alhamdulillah n skng tengah training untuk jadi seorg pegawai bank,insyaAllah...sungguh2 x sangka,belajar dari sekolah smpai la degree,xde lgsung kena mengena dengan bidang perbankan ni, agaknya memg dah tertulis yang satu hari nanti akan kerja di bank..ape2 pon,cik fatin selalu pegang,whatever u do,just do it best..x kira la baru atau dah lama...masih dalam proses belajar n alhamdulillah,skrang rasa mcm x sabar nak memulakan karier bulan 4 ni, insyaAllah..

Bercerita tentang graduasi, memg x sangka masuk bulan ni,dah dekat 5 bulan bergelar graduan..hmmm,secara jujur zaman bljar dekat u, memg zaman yang paling best sekali,x tipu :) skng ni,dah terasa sgt rindu ngn kwn2...harap ada masa dpt lagi jumpa,sembang2,n kongsi2 cite susah senang mcm dulu2...

Ok,smpai di sini saja..insyaAllah cik fatin akan cube rajinkan diri nk update blog ni lagi...kalau diikutkan, bnyak ag cite2 yg nk dikongsi, insyaAllah di masa2 yg akan dtg ye..have a nice weekends everyone...assalamualaikum ^_^



hadiah buat ayah bonda ^_^

2 comments:

Our Journey ^_^